4ª edició 2012-2013

Proposta guanyadora

La idea guanyadora ha estat la realitzada per Alba Rubio, Maria Alloza, Cristina Vehí i Maria Martin. Grup de l’Escola Jesús-Maria Sant Gervasi de Barcelona.

Nom de l’Espot guanyador: Mixtflors (storyboard)

Propostes finalistes

El jurat ha otorgat tres mencions especials a d’altres propostes ben inventives!

  • Guió presentat per Ana Alfonso, Sergi Pérez, Paula Liesa i Lídia Carós. Grup de l’Escola Jesús-Maria Sant Gervasi de Barcelona.

Nom del projecte: Salp (storyboard)

  • Guió presentat per Genis Alcantarilla, Deray Rojo, Sara Paniagua, Guillem Pacheco, Dèlia Garcia i Mireia Valdemoro. Grup de l’IES Numància de Santa Coloma de Gramenet.

Nom del projecte: Rilex (storyboard)

  • Guió presentat per Majda Berchin, Anna Bornás, Óscar Garcia, Albert Pertegás. Grup de l’Escola Maristes de Rubí.

Nom del projecte: Instant (storyboard)


Acte de clausura

L’acte va comptar amb la participació dels grups guanyadors i amb una conversa amb l’escriptora Gemma Lienas. En el context dels debats contemporanis relacionats amb la necessitat de trobar noves fórmules per renovar les pràctiques socials i comunicatives l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació proposa un espai de reflexió sobre la publicitat i els seus reptes pel que fa a la representació de la diversitat. Quines innovacions s’han produït en aquest àmbit? Com afavorir les corresponsabilitats familiars i domèstiques? Com evitar el sexisme i l’androcentrisme amb creativitat? Quines responsabilitats socials s’haurien d’esperar d’aquest mitjà de comunicació? Aquestes i d’altres preguntes formaran part dels continguts d’aquest acte en el qual, al costat d’un diàleg entre dues creadores, es presentaran també els treballs guanyadors de la 4ª convocatòria del concurs (RE)imagina’t.

L’acte va concloure amb la pre-estrena de l’espot guanyador (Mixtflors, de l’Escola Jesús-Maria Sant Gervasi) i amb l’entrega de premis per part d’en Zep, l’Aidi, la Sam i el Rüls, els protagonistes del programa TAGS de TV3 als 3 grups amb accèssits.

Aquí us deixem les imatges de l’acte

 


El programa (RE)Imagina’t compta amb la col·laboració de TV3 i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

tv3  blanquerna


Diferents edicions

1ª EDICIÓ 2ª EDICIÓ 3ª EDICIÓ 4ª EDICIÓ 5ª EDICIÓ 6ª EDICIÓ 7ª EDICIÓ 8ª EDICIÓ 9ª EDICIÓ