Exposicions

En Escena

L’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació ha elaborat l’exposició «En Escena» des de la voluntat d’enriquir el debat sobre la cultura audiovisual i la seva incidència en la modulació de les experiències de les sexualitats. Amb aquesta intenció l’exposició aplega un conjunt de referents, procedents de creacions artístiques feministes, que poden esdevenir eines útils per a l’abordatge educatiu i social d’aquesta qüestió.

Més informació sobre En Escena

Quina Feinada!

Amb l’objectiu de donar valor i fer visibles les experiències diverses de les dones en relació al treball, aquesta exposició és un dels resultats del projecte «Quina Feinada!» i s’ha elaborat a partir dels testimonis d’algunes de les dones que van participar en el procés de filmació de dos films documentals «Quina Feinada – Reflexions col·lectives del treball femení» en el qual es van implicar 14 ajuntaments integrats a l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

Més informació sobre Quina Feinada

Imatges per pensar

Formada per 9 roll up, aquesta exposició pretén generar una reflexió al voltant d’algunes absències, presències i tòpics relacionats amb la representació de les dones i que són freqüents en gran part dels continguts dels mitjans de comunicació.

Consulteu tota la informació