9ª Edició del concurs (RE)IMAGINA’T
Creacions audiovisuals no sexistes
Ja us podeu inscriure

El concurs (RE)Imagina’t és una iniciativa de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, adreçat a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

A través d’aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i el storyboard d’una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.

Per participar en qualsevol de les dues modalitats, és imprescindible haver enviat la inscripció abans del 10 de novembre de 2017 a:
observatorid@observatoridelesdones.org

La inscripció és gratuïta. Podeu formalitzar-la en aquest formulari en línia.
 
Per a més informació, podeu consultar i descarregar els següents documents, també disponibles al web:
Per entendre visualment l'aprenentatge i valors que propicia la participació en el (RE)Imagina't, podeu visionar les creacions audiovisuals premiades en la 8a edició corresponent al curs 2016-17.
Seguiu-nos a les xarxes socials
Amb la col·laboració de:
L'Observatori rep suport de:

Instància de participació ciutadana impulsada per ajuntaments.


Per una anàlisi crítica de la representació de les dones en els mitjans de comunicació.

Més informació a www.observatoridelesdones.org
En acompliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), Drac Màgic t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només has de fer click aquí o trametre un correu a butlletins@dracmagic.cat.