Inscripcions obertes 10ª Edició del concurs (RE)IMAGINA’T Creacions audiovisuals no sexistes

Fins al proper 9 de novembre romandra oberta la convocatòria al (RE)Imagina’t 2018/19. La inscripció és gratuïta.
 
Aquest concurs, convocat per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació s’adreça a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis integrats en aquest organisme. La iniciativa pretén impulsar la creació participativa de peces audiovisuals tot incentivant la implicació dels i les joves en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.
 
Al web de l’Observatori podeu trobar informació sobre les dues modalitats d’aquesta convocatòria.
 
Bases de participació
Seguiu-nos a les xarxes socials
Donar-se de baixa
Amb la col·laboració de:
L'Observatori rep suport de:

Instància de participació ciutadana impulsada per ajuntaments.


Per una anàlisi crítica de la representació de les dones en els mitjans de comunicació.

Més informació a www.observatoridelesdones.org
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. L'Observatori de les dones en el smitjans de comunicació (Observatori) és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@observatoridelesdones.org. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@observatoridelesdones.org o fent clic aquí.

Copyright © 2018 Observatori de les dones en el smitjans de comunicació