Les bones pràctiques en la publicitat són possibles, i així ho demostra el projecte (RE)IMAGINA’T de l’Observatori. (RE)IMAGINA’T és un concurs on han participat més de 300 joves d’entre 14 i 18 anys, que han fet propostes de guió publicitari que superen els estereotips sexistes, utilitzant el llenguatge publicitari, amb el mateix objectiu que persegueix la publicitat ortodoxa: vendre un producte. El resultat ha estat sorprenent, veritables espots publicitaris que demostren que el sexisme no és necessari per tal de crear complicitat amb el públic.
Durant aquesta tercera edició del concurs, hem comptat de nou amb la col·laboració del programa TAGS de TV3, amb qui vam treballar conjuntament en el rodatge de l’espot.
Si voleu conèixer millor el projecte, en aquest enllaç podreu trobar l’espot guanyador i aquí més informació sobre el projecte.

El rodatge realitzat conjuntament amb l’equip TAGS de TV3. L’equip guanyador de UEC COMTAL de Barcelona, va participar activament en la direcció de l’espot.