Les bones pràctiques en la publicitat són possibles, i així ho demostra el projecte (RE)IMAGINA’T de l’Observatori. (RE)IMAGINA’T és un concurs on han participat més de 300 joves de 3r i 4t d’ESO, que han fet propostes de guió publicitari que superen els estereotips sexistes, però utilitzant el llenguatge publicitari, i amb el mateix objectiu que persegueix la publicitat ortodoxa, vendre un producte. El resultat ha estat sorprenent, veritables espots publicitaris que demostren que el sexisme no és necessari per tal de crear complicitat amb el públic.

Durant la segona edició del concurs, hem comptat amb la col·laboració del programa TAGS de TV3, amb qui vam treballar conjuntament en el rodatge de l’espot.

Al setembre tornem amb la tercera edició del concurs, en aquesta ocasió l’edat de participació s’amplia, hi poden participar joves d’entre 14 i 18 anys de tots els ensenyaments.

Si voleu conèixer millor el projecte aquí podeu trobar tota la informació relacionada.

El rodatge realitzat conjuntament amb l’equip TAGS de TV3. L’equip guanyador de l’IES XXV Olimpíada de Barcelona, va participar activament en la direcció de l’espot.